Gunnebo SafePay AB

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra uppdrag avseende ledning, samordning och drift av koncernens verksamhet inom fysisk säkerhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gunnebo SafePay AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Gunnebo SafePay AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2002-01-02 så skapades Gunnebo SafePay AB och bolaget är har F-skattsedel Gunnebo SafePay AB har haft det sedan 2002-09-26.

556621-4721 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är Gunnebo SafePay AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Gunnebo SafePay AB så går det att nå dem via telefon på 031-7499050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Borgvall, Per Olle Håkan -Gunnesson, Ture Bertil -Holmgren, Nils Johan -af Sillén, Hans Otto Christian Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gunnebo SafePay AB är Gunnesson, Ture Bertil som är född 1946 och har titeln Extern VD, Borgvall, Per Olle Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmgren, Nils Johan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, af Sillén, Hans Otto Christian som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Jagner, Harald Clifford som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor.