MMCG Akutläkarna AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter MMCG Akutläkarna AB. Det finns flera verksamheter som liknar MMCG Akutläkarna AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

MMCG Akutläkarna AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-03-11 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2002-01-11 så har MMCG Akutläkarna AB varit registrerat och sedan 2002-03-11 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är MMCG Akutläkarna AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med MMCG Akutläkarna AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Engelbrektsg. 59, 412 52, Göteborg. Vi ni istället prata med MMCG Akutläkarna AB så kan ni göra det på 031-7742030.

Bolaget skall bedriva import och export av handknutna äkta mattor som grossist och detaljist. Tillhandahålla tjänster i form av föreläsningar för olika personalkategorier inom vården, bedriva utbildning inom medicinska området, import och export av tillåtna medicinska varor och mediciner samt läkarmottagning och utföra operationer och jämte därmed förenliga verksamheter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Monemi, Mehran som är född 1959 och har titeln VD, Monemi, Mehran som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Mohtadi-Tabrizi, Shoaleh som är född 1968 och har titeln Suppleant, Frisk, Lars Magnus som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

MMCG Akutläkarna AB har 556621-1263 som sitt organisationsnummer.