Business as Usual Sweden AB

Västra Götalands län

Information

556620-2734 är organisationsnummer för bolaget Business as Usual Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Business as Usual Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Business as Usual Sweden AB finns i.

Business as Usual Sweden AB har varit registrerat sedan 2002-01-07 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-10-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Business as Usual Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-09-21.

Business as Usual Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Business as Usual Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Business as Usual Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 031-681212 eller genom brev på följande adress:
Tråkärrsslättv. 31, 427 50, Billdal

Bolaget skall bedriva utveckling, handel, produktion och tjänster inom förnyelsebar energi, samt konsult- och kursverksamhet inom företagsrådgivning, personlig utveckling, styrelsearbete samt charterverksamhet i samband med ovanstående, samt bygga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet, samt köpa, sälja, utveckla verksamheter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Business as Usual Sweden AB och det är Larsson, Seth Charles som är född 1952 och har titeln VD, Larsson, Seth Charles som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lisa Inga-Britt Elisabeth som är född 1960 och har titeln Suppleant, Baaz, Kristina Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, Persson, Sven Olle som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor