Contract Production Design i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

Contract Production Design i Göteborg AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Contract Production Design i Göteborg AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Contract Production Design i Göteborg AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Contract Production Design i Göteborg AB har haft sedan 2002-02-11. Contract Production Design i Göteborg AB har funnits sedan och 2002-02-18 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Contract Production Design i Göteborg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ryd Västergårdsv. 14, 443 51, Lerum men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0302-14325.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Contract Production Design i Göteborg AB Privat, ej börsnoterat.

Contract Production Design i Göteborg AB har idag 556619-9807 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Contract Production Design i Göteborg AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet företrädesvis inom företagsledning och marknadsföring samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Contract Production Design i Göteborg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Simonsson, Roy Ante Kjell som är född 1941 och har titeln VD, Simonsson, Roy Ante Kjell som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Simonsson, Mona Lizzy som är född 1937 och har titeln Suppleant, Raa, Per Kristian som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .