Batool Restaurang Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Batool Restaurang Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Batool Restaurang Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Batool Restaurang Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Batool Restaurang Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2001-11-13. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Batool Restaurang Aktiebolag ska trivas.

Batool Restaurang Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-11. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Batool Restaurang Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-11.

Idag är Batool Restaurang Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Batool Restaurang Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7112480.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas var för sig av -Jaeger, Karin Agneta -Karimi, Mohammad Marcus.

De som är på något sätt har med Batool Restaurang Aktiebolag är Jaeger, Karin Agneta som är född 1945 och har titeln Extern firmatecknare, Svensson, Marcus Olof Verner som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johnsson, Karl Ludwig som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Kuhpai, Foad som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Karimi, Mohammad Marcus som är född 1981 och har titeln Suppleant, Gårdström, Nils Gustaf Peter som är född 1953 och har titeln RevisorBDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Batool Restaurang Aktiebolag har 556618-1581 som sitt organisationsnummer.