Konstnärerna på Hår Hans Tranberg AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Konstnärerna på Hår Hans Tranberg AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Konstnärerna på Hår Hans Tranberg AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Konstnärerna på Hår Hans Tranberg AB är momsregistrerat sedan2002-02-04 och har organisationsnummer 556615-4430.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 031-133320 alternativt besöka eller skicka post till Konstnärerna på Hår Hans Tranberg AB på följande adress Kungsg. 8, 411 19, Göteborg.

Konstnärerna på Hår Hans Tranberg AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-02-04.

I Konstnärerna på Hår Hans Tranberg AB så sitter följande personer i styrelsen: , Lilleeng, Hans Göran som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva frisörsalong, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.