Padus Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Padus Aktiebolag är en verksamhet som finns i Göteborg. I Padus Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hägg, Bo Allan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägg, Anne Christin som är född 1941 och har titeln Suppleant, Rosén, Johan som är född 1955 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Padus Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Padus Aktiebolag på telefon 073-3900246.

Bolaget skall bedriva konsult- och utbildningsverksamhet rörande företagsutveckling och management, uthyrning och handel med båtar och fritidsutrustning, tillverkning och handel med verkstadsmaskiner och tillbehör, tillverkning och handel med hantverksprodukter, samt kompletterande handel med värdepapper och fast egendom, jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Padus Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Padus Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Padus Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-09-11 och Padus Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-09-11.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Padus Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Padus Aktiebolag har 556614-7350 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.