HCMP Förvaltnings AB

Västra Götalands län

Information

556613-1594 är organisationsnummer för företaget HCMP Förvaltnings AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HCMP Förvaltnings AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som HCMP Förvaltnings AB finns i.

HCMP Förvaltnings AB har varit registrerat sedan 2001-07-11 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för HCMP Förvaltnings AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-09.

HCMP Förvaltnings AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för HCMP Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Bo Torsten -Nilsson, Bo Torsten Patrik -Wiberg, Marie Helén Charlotte

Vill ni komma i kontakt med HCMP Förvaltnings AB så kan ni göra det på telefon genom 031-7041050 eller genom brev på följande adress:
Kungstorget 2, 411 17, Göteborg

Bolaget skall bedriva juridisk uppdragsverksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HCMP Förvaltnings AB och det är Nilsson, Bo Torsten som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bo Torsten Patrik som är född 1978 och har titeln Suppleant, Wiberg, Marie Helén Charlotte som är född 1977 och har titeln Suppleant, Andersson, Karl Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Standrev Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,