Wackfelt Transport Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Wackfelt Transport Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Wackfelt Transport Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Wackfelt Transport Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-05-23.

Wackfelt Transport Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2001-04-26. Men sedan 2001-07-13 så har Wackfelt Transport Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Holmgärdesv. 13, 417 46, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wackfelt Transport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-194300.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Wackfelt Transport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wackfelt Transport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse i inrikes och internationell trafik, lager- och godshantering, förmedling av transporter samt verkstadsrörelse i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wackfelt Transport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Wackfelt, Claes Jonas.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wackfelt Transport Aktiebolag och det är följande personer, Wackfelt, Claes Jonas som är född 1965 och har titeln VD, Wackfelt, Claes Jonas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Drottinger, Tage Ingemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiséhn, Mats Göran som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Pauli, Johan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Wackfelt Transport Aktiebolag är 556610-2579.