Europharma Sverige AB

Västra Götalands län

Information

Europharma Sverige AB är ett företag som finns i Göteborg. I Europharma Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Melander, Bo Lennart som är född 1945 och har titeln Extern VD, Anker-Rasch, Ole Fredrik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Amundsen, Rolf som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Karlsen, Jan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Lars Börje Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Europharma Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Europharma Sverige AB på telefon 031-7482400.

Bolaget skall bedriva handel med läkemedel och andra hälso- produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Europharma Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Europharma Sverige AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Europharma Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-01-07 och Europharma Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-01-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Europharma Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Europharma Sverige AB har 556610-2512 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.