QLS Quality Solutions AB

Västra Götalands län

Information

556609-7399 är organisationsnummer för verksamheten QLS Quality Solutions AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som QLS Quality Solutions AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som QLS Quality Solutions AB finns i.

QLS Quality Solutions AB har varit registrerat sedan 2001-04-17 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för QLS Quality Solutions AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-20.

QLS Quality Solutions AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för QLS Quality Solutions AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med QLS Quality Solutions AB så kan ni göra det på telefon genom 031-7037155 eller genom brev på följande adress:
Skårs Led 3, 412 63, Göteborg

Bolaget skall tillhandahålla servicetjänster och kvalificerade helhetslösningar inom området nätverk och datakommunikation.

Det finns olika personer som har en koppling med QLS Quality Solutions AB och det är Sandberg, Hans Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Anna Camilla som är född 1973 och har titeln Suppleant, Tjörnvik, Britt-Marie Linnéa som är född 1946 och har titeln Revisor, BM Revision BMR AB som är född och har titeln Revisor,