Bernarv AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva konsult- och coachingtjänster mot företag angående personal- och organisationsstrukturfrågor. Kurser och kickoffer med aktiviteter av äventyrs- och friluftsbetonad karaktär. Utbildningar, seminarier och kurser för enskilda individer och par angående personlig utveckling och relationsutveckling. Föreläsningar med syfte att utbilda, utveckla och stimulera personal och organisation. Arrangera, leda frilufts-, äventyrs- och sportrelaterade expeditioner och resor både inom och utom Sveriges gränser, samt handel och förvaltning av värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bernarv AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Bernarv AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2001-04-02 så skapades Bernarv AB och bolaget är har F-skattsedel Bernarv AB har haft det sedan 2001-07-13.

Bernarv AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-07-13

556609-4180 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är Bernarv AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bernarv AB så går det att nå dem via telefon på 031-190718 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bernarv AB är Lysell, Hans Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lysell, Susanne Kathrine som är född 1974 och har titeln Suppleant, Nilsson, Britt Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .