Eva Mark Consulting AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ledarskap och ledningsutveckling, personal- och organisationsutveckling och därmed förenlig verksamhet, förvärva och förvalta fast egendom, aktier och andelar i andra företag samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Eva Mark Consulting AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Eva Mark Consulting AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2001-04-03 så skapades Eva Mark Consulting AB och verksamheten är har F-skattsedel Eva Mark Consulting AB har haft det sedan 2001-09-24.

Eva Mark Consulting AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-09-24

556609-3810 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Eva Mark Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Eva Mark Consulting AB så går det att nå dem via telefon på 031-186865 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Eva Mark Consulting AB är Mark, Eva Monica som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Bengt Åke som är född 1951 och har titeln Suppleant, Mark, Hans Lennart Bertilsson som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ringvall, Elsa Kristina som är född 1955 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .