IHP Utbildning & Utveckling AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter IHP Utbildning & Utveckling AB. Det finns flera bolag som liknar IHP Utbildning & Utveckling AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

IHP Utbildning & Utveckling AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-08-27 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2001-05-08 så har IHP Utbildning & Utveckling AB varit registrerat och sedan 2001-08-27 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är IHP Utbildning & Utveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med IHP Utbildning & Utveckling AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Järntorget 4, 413 04, Göteborg. Vi ni istället prata med IHP Utbildning & Utveckling AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva utbildning, utveckling, hälsovård till enskilda samt företag och organisationer och övrig beteendevetenskaplig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Häggmark, Sten Mats som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Arne Stig Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Häggmark, Ingrid Elisabet som är född 1953 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Gustav Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

IHP Utbildning & Utveckling AB har 556609-1202 som sitt organisationsnummer.