Pinal AB

Västra Götalands län

Information

Pinal AB är en verksamhet som finns i Göteborg. I Pinal AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kämpendahl, Nils Kenneth Roland som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kämpendahl, Eva Karin som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wångdahl, Bill Jimmy som är född 1964 och har titeln Suppleant, Pettersson, Gösta Lars-Olof som är född 1944 och har titeln Revisor, Lars-Olof Pettersson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pinal AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Pinal AB på telefon 0325-32970.

Bolaget skall bedriva försäljning, marknadsföring och produktutformning av camping- och fritidsprodukter.

Idag är Pinal AB av bolagstypen Aktiebolag.

Pinal AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Pinal AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-03-06 och Pinal AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-03-06.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pinal AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Pinal AB har 556608-3134 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.