Ahlström Soul Management AB

Västra Götalands län

Information

556607-6401 är organisationsnummer för verksamheten Ahlström Soul Management AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ahlström Soul Management AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Ahlström Soul Management AB finns i.

Ahlström Soul Management AB har varit registrerat sedan 2001-02-28 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ahlström Soul Management AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-16.

Ahlström Soul Management AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ahlström Soul Management AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ahlström Soul Management AB så kan ni göra det på telefon genom 031-458380 eller genom brev på följande adress:
Rödspotteg. 5, 426 58, Västra Frölunda

Bolaget skall bedriva konsultationer och föreläsningar inom psykoterapi, stresshantering och relationsfrågor samt genomförande av musikframträdanden och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ahlström Soul Management AB och det är Ahlström, Jarl Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlström, Anna Eleonor som är född 1968 och har titeln Suppleant, Stenman From, Eva Karin Margareta som är född 1956 och har titeln Revisor, Grann, Karin Margareta som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,