Madrik AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Madrik AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Madrik AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Madrik AB är momsregistrerat sedan2001-06-06 och har organisationsnummer 556606-8176.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-8186186 alternativt besöka eller skicka post till Madrik AB på följande adress Solhöjdsg. 5, 426 76, Västra Frölunda.

Madrik AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-06-06.

I Madrik AB så sitter följande personer i styrelsen: , Bohner, Petra Angelika som är född 1971 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT med inriktning på mjukvaruutveckling, management, företagsutveckling, värdepappershandel och förvaltning samt därmed förenlig verksamhet.