Cordovan Digital AB

Västra Götalands län

Information

Cordovan Digital AB är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Cordovan Digital AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Cordovan Digital AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-03-23.

Cordovan Digital AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2001-01-15. Men sedan 2006-03-23 så har Cordovan Digital AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kungstorget 7, 411 17, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cordovan Digital AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-7016700.

Göteborg arbetar för att företag som Cordovan Digital AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Cordovan Digital AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall tillhandahålla tjänster inom IT, Internet och multimedia, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Cordovan Digital AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cordovan Digital AB och det är följande personer, Brovik, Anders Roger som är född 1970 och har titeln VD, Jansson, Rolf Folke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Brovik, Anders Roger som är född 1970 och har titeln Suppleant, Rosenqvist, Ann-Lovise som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Cordovan Digital AB är 556602-5549.