Center för Cognitiv Psykoterapi och Utbildning i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Center för Cognitiv Psykoterapi och Utbildning i Göteborg AB. Det finns flera bolag som liknar Center för Cognitiv Psykoterapi och Utbildning i Göteborg AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Center för Cognitiv Psykoterapi och Utbildning i Göteborg AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-05-15 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2000-11-30 så har Center för Cognitiv Psykoterapi och Utbildning i Göteborg AB varit registrerat och sedan 2001-05-15 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Center för Cognitiv Psykoterapi och Utbildning i Göteborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Center för Cognitiv Psykoterapi och Utbildning i Göteborg AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Packhusplatsen 2, 411 13, Göteborg. Vi ni istället prata med Center för Cognitiv Psykoterapi och Utbildning i Göteborg AB så kan ni göra det på 031-109830.

Bolaget skall bedriva utbildning, handledning och konsultationer inom kognitiva psykoterapi även som idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Nordén, Jan Tommy som är född 1946 och har titeln VD, Nordén, Jan Tommy som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Milton, Anders Harald som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Carina Eva Margareta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Thimfors, Claes Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Center för Cognitiv Psykoterapi och Utbildning i Göteborg AB har 556602-0607 som sitt organisationsnummer.