Sjöfartsbyrån Scandinavia AB

Västra Götalands län

Information

Sjöfartsbyrån Scandinavia AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Sjöfartsbyrån Scandinavia AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sjöfartsbyrån Scandinavia AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sjöfartsbyrån Scandinavia AB har haft sedan 2001-05-05. Sjöfartsbyrån Scandinavia AB har funnits sedan och 2001-05-05 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sjöfartsbyrån Scandinavia AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gossbydalsstigen 5 A, 423 42, Torslanda men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7607316.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sjöfartsbyrån Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat.

Sjöfartsbyrån Scandinavia AB har idag 556601-3537 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sjöfartsbyrån Scandinavia AB

Bolaget skall bedriva opartiska besiktningar under lastnings- och lossningsoperationer av fartyg samt vid haverier samt konsultverksamhet inom transportsektorn, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Sjöfartsbyrån Scandinavia AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlgren, Hans Magnus som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlgren, Anneli Ulrika som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hallén, Åke Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .