Klingstar Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Klingstar Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Klingstar Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Klingstar Aktiebolag är momsregistrerat sedan2000-12-14 och har organisationsnummer 556600-4361.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-424517 alternativt besöka eller skicka post till Klingstar Aktiebolag på följande adress Ljungdalsg. 7, 426 69, Västra Frölunda.

Klingstar Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-12-14.

I Klingstar Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Klingenstierna, Hans Axel Gustafsson som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Klingenstierna, Johan Mikael som är född 1974 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva medicinsk administrativ och konsultativ verksamhet inom hälso- och sjukvård samt personaluthyrning. Dessutom skall verksamhet bedrivas med undervisning, korrektur, översättning, textproduktion, speakeruppdrag, underhållning samt musikutförande och musikproduktion, fastighetsförvaltning, värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.