Lodco Förvaltnings Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Lodco Förvaltnings Aktiebolag är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Lodco Förvaltnings Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lodco Förvaltnings Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-10-31.

Lodco Förvaltnings Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2000-11-23. Men sedan 2002-12-12 så har Lodco Förvaltnings Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Järnvägsg. 9, 268 31, Svalöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lodco Förvaltnings Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-662011.

Göteborg arbetar för att företag som Lodco Förvaltnings Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lodco Förvaltnings Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bygga, renovera, äga och förvalta fastigheter samt driva hotell och restaurang och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lodco Förvaltnings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lodco Förvaltnings Aktiebolag och det är följande personer, Lodin, Carl-Otto Einar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lodin, Johan Christian Victor som är född 1981 och har titeln Suppleant, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lodco Förvaltnings Aktiebolag är 556600-1359.