Rifka Utveckling Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Rifka Utveckling Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Rifka Utveckling Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rifka Utveckling Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rifka Utveckling Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2000-10-04. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rifka Utveckling Aktiebolag ska trivas.

Rifka Utveckling Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-09. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultationer inom management, marknadsföring, försäljning, kundservice och ekonomi. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper. Vidare skall bolaget som delägare partner med sin samlade kunskap aktivt deltaga i nystartade företag. Till sist skall bolaget bedriva konsultation och utbildningar inom motion, hälsa och friskvård samt språkundervisning och översättningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rifka Utveckling Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-09.

Idag är Rifka Utveckling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Rifka Utveckling Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0322-309744.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Rifka Utveckling Aktiebolag är Gildebrand, Henrik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Selme, Anna Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lundin, Ulf Henrik som är född 1967 och har titeln Revisor, Lundin Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Rifka Utveckling Aktiebolag har 556597-6957 som sitt organisationsnummer.