Waagstein Research AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Waagstein Research AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Waagstein Research AB är ett av dem. Statusen för Waagstein Research AB är att Bolaget är aktivt.

Waagstein Research AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-11-16. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Waagstein Research AB ska trivas.

Waagstein Research AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-18. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT, ekonomi och ledning samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva värdepappershandel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Waagstein Research AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-18.

Idag är Waagstein Research AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Waagstein Research AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-811910.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Waagstein Research AB är Waagstein, Lars Henrik som är född 1970 och har titeln VD, Waagstein, Lars Henrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Waagstein, Peter Joakim som är född 1972 och har titeln Suppleant, Rippe, Carl Johan som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Waagstein Research AB har 556596-7592 som sitt organisationsnummer.