FUNYA Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

FUNYA Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som FUNYA Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

FUNYA Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-11-06.

FUNYA Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2000-09-21. Men sedan 2000-11-06 så har FUNYA Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Burggreveg. 15, 411 03, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på FUNYA Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-811711.

Göteborg arbetar för att bolag som FUNYA Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för FUNYA Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall idka service, reparationer, tillverkning och försäljning av tjänster och produkter samt därmed förenlig verksamhet inom fordons-, båt-, motorcykel och flygplans- branscherna.

Firmatecknare för FUNYA Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till FUNYA Aktiebolag och det är följande personer, Göransson, Peter Karl-Johan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Ann Helena som är född 1968 och har titeln Suppleant, Christensson, Sven Michael som är född 1966 och har titeln Revisor, Skeppargatans Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för FUNYA Aktiebolag är 556595-7270.