FAMEX AB

Västra Götalands län

Information

556595-0101 är organisationsnummer för verksamheten FAMEX AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FAMEX AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som FAMEX AB finns i.

FAMEX AB har varit registrerat sedan 2000-07-19 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för FAMEX AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

FAMEX AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för FAMEX AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med FAMEX AB så kan ni göra det på telefon genom 031-7423000 eller genom brev på följande adress:
Importg. 14, 422 46, Hisings Backa

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av byggnads- material, järn och metallvaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med FAMEX AB och det är Hamberg, Jan Peter som är född 1964 och har titeln VD, Hamberg, Jan Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Korpås, Eric Tore som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Börjesson, Erik Jonas som är född 1979 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Persson, Åsa Ingegerd som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor