ITRATE Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

ITRATE Aktiebolag är en verksamhet som finns i Göteborg. I ITRATE Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Alenhag, Åke Magnus som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blom, Arne Roger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Lars Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Winbom, Ulf Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ehrenpohl, Berit Kristina som är född 1952 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med ITRATE Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå ITRATE Aktiebolag på telefon 070-5726195.

Bolaget skall bedriva konsulting inom management, verksamhet- och itsystemutveckling inom och utom landet, utbildning inom it-området samt värdepappershandel och därmed förenlig verksam- het.

Idag är ITRATE Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

ITRATE Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

ITRATE Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-09-12 och ITRATE Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-09-25.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ITRATE Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

ITRATE Aktiebolag har 556594-1076 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.