Liljengrens Product Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Liljengrens Product Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Liljengrens Product Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Liljengrens Product Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-05-23.

Liljengrens Product Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2000-06-22. Men sedan 2001-05-23 så har Liljengrens Product Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till L. Marieholmsg. 4, 415 02, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Liljengrens Product Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-846280.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Liljengrens Product Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Liljengrens Product Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med ventilationsprodukter, konsultverksamhet inom ventilationsbranschen, forskning och utveckling av ventilationsprodukter. Dessutom idka handel med och förvaltning av aktier, andra värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Liljengrens Product Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Liljengren, Morgan Vallentin.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Liljengrens Product Aktiebolag och det är följande personer, Liljengren, Morgan Vallentin som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Liljengren, Mats Dal som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljengren, Ingrid Kristina som är född 1943 och har titeln Suppleant, Jonasson, Maria Louise som är född 1971 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Liljengrens Product Aktiebolag är 556592-4601.