Kondomeriet IT AB

Västra Götalands län

Information

556586-4369 är organisationsnummer för bolaget Kondomeriet IT AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kondomeriet IT AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Kondomeriet IT AB finns i.

Kondomeriet IT AB har varit registrerat sedan 2000-03-28 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kondomeriet IT AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kondomeriet IT AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kondomeriet IT AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kondomeriet IT AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Gruvg. 5, 421 30, Västra Frölunda

Bolaget skall bedriva handel med grossiströrelse avseende skämtartiklar, preventivmedel och konsumentartiklar inom hushåll och fritid ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kondomeriet IT AB och det är Sanell, Torbjörn Kurt Rune som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellbin, Carl Göran Magnus som är född 1955 och har titeln Suppleant, Bringevik, Sivert Anders Ivar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,