Femmans Sport Holding AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Femmans Sport Holding AB. Det finns flera företag som liknar Femmans Sport Holding AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2000-02-17 så har Femmans Sport Holding AB varit registrerat och sedan 2004-09-02 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Femmans Sport Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Femmans Sport Holding AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Postg. 28, 411 06, Göteborg. Vi ni istället prata med Femmans Sport Holding AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva försäljning av sportartiklar och konfektion till konsument samt äga och förvalta värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Källström, Jan Torbjörn som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Källström, Karin Hedvig som är född 1966 och har titeln Suppleant, Svensson, Bernt Tore Evert som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Femmans Sport Holding AB har 556586-1514 som sitt organisationsnummer.