Qamcom Technology Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Qamcom Technology Aktiebolag är ett företag som finns i Göteborg. I Qamcom Technology Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lassing, Hans Johan som är född 1973 och har titeln VD, Lassing, Hans Johan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönberg, Lars Ingemar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bohlin, Patrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Conny Karl Gustaf som är född 1954 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Qamcom Technology Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Qamcom Technology Aktiebolag på telefon 031-7211730.

Bolaget skall bedriva konstruktion och utveckling av elektronik inom telekommunikation samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Qamcom Technology Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Qamcom Technology Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Qamcom Technology Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-02-18 och Qamcom Technology Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-02-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Qamcom Technology Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bohlin, Patrik -Lassing, Hans Johan

Qamcom Technology Aktiebolag har 556585-9484 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.