TANRAN Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556585-4923 är organisationsnummer för bolaget TANRAN Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TANRAN Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som TANRAN Aktiebolag finns i.

TANRAN Aktiebolag har varit registrerat sedan 2000-03-03 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-04-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för TANRAN Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-04-12.

TANRAN Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TANRAN Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Galione, Enzo Roberto -Gunnarsson, Rolf Magnus -Nestorovic Gunnarsson, Tanja

Vill ni komma i kontakt med TANRAN Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-133000 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TANRAN Aktiebolag och det är Galione, Enzo Roberto som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Nestorovic Gunnarsson, Tanja som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Rolf Magnus som är född 1969 och har titeln Suppleant, Hamilton, Ran Cho som är född 1955 och har titeln Suppleant, Östholm, Per Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor