Amnäs & Hedenstedt Dentallab Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva tandteknisk verksamhet, utbildning och konsultation inom hälso- och sjukvård, handel med dental utrustning, handel med och förvaltning av värdepapper och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Amnäs & Hedenstedt Dentallab Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Amnäs & Hedenstedt Dentallab Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2000-02-11 så skapades Amnäs & Hedenstedt Dentallab Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Amnäs & Hedenstedt Dentallab Aktiebolag har haft det sedan 2000-03-14.

556584-9063 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är Amnäs & Hedenstedt Dentallab Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Amnäs & Hedenstedt Dentallab Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-180610 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Amnäs & Hedenstedt Dentallab Aktiebolag är Amnäs, Jan-Åke som är född 1954 och har titeln VD, Amnäs, Jan-Åke som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Hans Jesper Theodor som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindeberg Amnäs, Ann Marita som är född 1956 och har titeln Suppleant, Bernåker, Bernt Anders Ingemar som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.