Stora Höga Entreprenad AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Stora Höga Entreprenad AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Stora Höga Entreprenad AB är ett av dem. Statusen för Stora Höga Entreprenad AB är att Bolaget är aktivt.

Stora Höga Entreprenad AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-01-07. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stora Höga Entreprenad AB ska trivas.

Stora Höga Entreprenad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnads-, plåt- och smidesarbeten samt entreprenadverksamhet i anslutning härtill, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stora Höga Entreprenad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14.

Idag är Stora Höga Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Stora Höga Entreprenad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-515250.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Stora Höga Entreprenad AB är Andersson, Hardy Walter som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Inger Maria Elisabet som är född 1945 och har titeln Suppleant, Önnheim, Nils Gustaf Peter som är född 1951 och har titeln Revisor, Önnheim & Olsson Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Stora Höga Entreprenad AB har 556583-4081 som sitt organisationsnummer.