Högsbo Riv & Sanering AB

Västra Götalands län

Information

Högsbo Riv & Sanering AB är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Högsbo Riv & Sanering AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Högsbo Riv & Sanering AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-06-01.

Högsbo Riv & Sanering AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1999-12-10. Men sedan 2000-06-01 så har Högsbo Riv & Sanering AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skogsduvev. 17, 430 63, Hindås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Högsbo Riv & Sanering AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-873634.

Göteborg arbetar för att företag som Högsbo Riv & Sanering AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Högsbo Riv & Sanering AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet och rivningsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Högsbo Riv & Sanering AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Högsbo Riv & Sanering AB och det är följande personer, Borging, Jan Erik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosth, Ulf Peder som är född 1948 och har titeln Suppleant, Siesing, Nils Thomas som är född 1946 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Högsbo Riv & Sanering AB är 556580-4951.