Stigs Center Trafikskola AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Stigs Center Trafikskola AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stigs Center Trafikskola AB är ett av dem. Statusen för Stigs Center Trafikskola AB är att Bolaget är aktivt.

Stigs Center Trafikskola AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-11-25. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stigs Center Trafikskola AB ska trivas.

I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva trafikskola samt därmed förenlig verksamhet. Vidare ska bolaget bedriva handel med värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stigs Center Trafikskola AB inte är momsregistrerat.

Idag är Stigs Center Trafikskola AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Stigs Center Trafikskola AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-521189.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Stigs Center Trafikskola AB är Duvgren, Arne Ragnar som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Zärnblom, Jan Lennie som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nordenham Murby, Kerstin Elisabeth som är född 1945 och har titeln Revisor, Kerstin Nordenhams Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Stigs Center Trafikskola AB har 556580-2377 som sitt organisationsnummer.