Excel Specialisten XLS AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ADB-området, samt försäljning av datautrustning och programvaror, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Excel Specialisten XLS AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Excel Specialisten XLS AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1999-11-23 så skapades Excel Specialisten XLS AB och företaget är har F-skattsedel Excel Specialisten XLS AB har haft det sedan 2000-01-20.

Excel Specialisten XLS AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-20

556579-2735 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Excel Specialisten XLS AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Excel Specialisten XLS AB så går det att nå dem via telefon på 031-258490 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Excel Specialisten XLS AB är Degerman Rosén, Anna Sofia Margareta som är född 1978 och har titeln Extern VD, Wilhelmsson, Hans Kurt som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilhelmsson, Barbro Elisabeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Knutsson, Gert-Ove som är född 1957 och har titeln Revisor, A R M Revisorer KB som är född och har titeln Revisor, .