Björntjänst Expo i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Björntjänst Expo i Göteborg Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Björntjänst Expo i Göteborg Aktiebolag i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Björntjänst Expo i Göteborg Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-05-15 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2000-05-24 så har Björntjänst Expo i Göteborg Aktiebolag varit registrerat och sedan 2001-05-15 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Björntjänst Expo i Göteborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Björntjänst Expo i Göteborg Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kullegårdsv. 16, 415 07, Göteborg. Vi ni istället prata med Björntjänst Expo i Göteborg Aktiebolag så kan ni göra det på 031-266995.

Bolaget skall bedriva byggnation av utställningar och mässor samt inredningar och reklam jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Tjust, Björn Ingvar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Tjust, Agneta Carina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Riis-Björnstad, Aase Ulrika som är född 1959 och har titeln Revisor, AARB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Björntjänst Expo i Göteborg Aktiebolag har 556578-8311 som sitt organisationsnummer.