Göran Nordström Läkarmottagning AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Göran Nordström Läkarmottagning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Göran Nordström Läkarmottagning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Göran Nordström Läkarmottagning AB är momsregistrerat sedan2005-10-27 och har organisationsnummer 556578-2264.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 031-614085 alternativt besöka eller skicka post till Göran Nordström Läkarmottagning AB på följande adress S:t Eriksg. 3, 411 05, Göteborg.

Göran Nordström Läkarmottagning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-02-29.

I Göran Nordström Läkarmottagning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Ernst, Lars Yngve som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva läkarmottagning och konsulttjänster inom området hälsa och miljö samt idka därmed förenlig verksamhet.