Företagarnas Revisionsbyrå i Gbg AB

Västra Götalands län

Information

Företagarnas Revisionsbyrå i Gbg AB är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Företagarnas Revisionsbyrå i Gbg AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Företagarnas Revisionsbyrå i Gbg AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Företagarnas Revisionsbyrå i Gbg AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1999-07-20. Men sedan 1999-01-01 så har Företagarnas Revisionsbyrå i Gbg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sten Stureg. 6, 411 39, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Företagarnas Revisionsbyrå i Gbg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-7080720.

Göteborg arbetar för att bolag som Företagarnas Revisionsbyrå i Gbg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Företagarnas Revisionsbyrå i Gbg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall utföra redovisningstjänster och bedriva revisionsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Företagarnas Revisionsbyrå i Gbg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Företagarnas Revisionsbyrå i Gbg AB och det är följande personer, Magnusson, Lars Torsten Einar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Magnusson, Nils Lars Johan som är född 1963 och har titeln Suppleant, Davidsson, Stig Lars-Åke som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Företagarnas Revisionsbyrå i Gbg AB är 556573-8613.