Neurologkliniken Dr Stig Svensson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva neurologisk verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Neurologkliniken Dr Stig Svensson Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Neurologkliniken Dr Stig Svensson Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1999-06-24 så skapades Neurologkliniken Dr Stig Svensson Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Neurologkliniken Dr Stig Svensson Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

556572-5818 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är Neurologkliniken Dr Stig Svensson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Neurologkliniken Dr Stig Svensson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-823464 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Neurologkliniken Dr Stig Svensson Aktiebolag är Svensson, Stig Sven-Gustav som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Monika Signe Cecilia som är född 1955 och har titeln Suppleant, Hammarqvist, Ingrid Sigrid Maria som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .