Effpower Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Effpower Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Effpower Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Effpower Aktiebolag är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556570-8541.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 031-559091 alternativt besöka eller skicka post till Effpower Aktiebolag på följande adress S:t Jörgens v. 14 C, 422 49, Hisings Backa.

Effpower Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Effpower Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Brännström, Erik Anders som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . , , . . Bawart, Thomas som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES . Nilsson Everingham, Lillemor Ulrika som är född 1966 och har titeln Suppleant . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utveckla specialbatterier för fordon och marknadsföra dessa samt idka annan därmed jämförenlig verksamhet.