Iberts Fastighets & Byggservice AB

Västra Götalands län

Information

Iberts Fastighets & Byggservice AB är ett företag som finns i Göteborg. I Iberts Fastighets & Byggservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Ibert Vilhelm som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Marie Elisabeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ganelius, Truls Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Iberts Fastighets & Byggservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Iberts Fastighets & Byggservice AB på telefon 031-971322.

Bolaget skall bedriva byggnationer, fastighetsförvaltning, reparationer, underhåll av fasigheter, trädgårdsarbete och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Iberts Fastighets & Byggservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

Iberts Fastighets & Byggservice AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Iberts Fastighets & Byggservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Iberts Fastighets & Byggservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Iberts Fastighets & Byggservice AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Iberts Fastighets & Byggservice AB har 556569-6084 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.