Help Desk Travel Scandinavia AB

Västra Götalands län

Information

556569-3453 är organisationsnummer för bolaget Help Desk Travel Scandinavia AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Help Desk Travel Scandinavia AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Help Desk Travel Scandinavia AB finns i.

Help Desk Travel Scandinavia AB har varit registrerat sedan 1999-05-21 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Help Desk Travel Scandinavia AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Help Desk Travel Scandinavia AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Help Desk Travel Scandinavia AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gnjidic, Renata -Jidekrans, Per Öivind

Vill ni komma i kontakt med Help Desk Travel Scandinavia AB så kan ni göra det på telefon genom 031-7042415 eller genom brev på följande adress:
Hedåsg. 3, 412 53, Göteborg

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet riktad mot resebranschen och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Help Desk Travel Scandinavia AB och det är Jidekrans, Per Öivind som är född 1963 och har titeln Vice VD, Gnjidic, Renata som är född 1965 och har titeln Extern VD, Jidekrans, Per Öivind som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Keller, Anders Alfred Julius som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stegarås, Sven Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Gelkner, Gustav Fredrik som är född 1971 och har titeln SuppleantPetersson, Jan Magnus som är född 1966 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Peter Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor