Projektbyrån Lennart Edgren Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Projektbyrån Lennart Edgren Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Projektbyrån Lennart Edgren Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Projektbyrån Lennart Edgren Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Projektbyrån Lennart Edgren Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. Projektbyrån Lennart Edgren Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Projektbyrån Lennart Edgren Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Östgårdsliden 38, 435 37, Mölnlycke men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3234923.

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Projektbyrån Lennart Edgren Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Projektbyrån Lennart Edgren Aktiebolag har idag 556569-1366 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Projektbyrån Lennart Edgren Aktiebolag

Bolaget skall bedriva projektledning inom byggnadsbranschen samt jämte därmed förenlig verksamhet.

I Projektbyrån Lennart Edgren Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Edgren, Stig Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Edgren, Gerd Margareth som är född 1949 och har titeln Suppleant, Riis-Björnstad, Aase Ulrika som är född 1959 och har titeln Revisor, AARB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .