Kakala Förvaltning AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Kakala Förvaltning AB. Det finns flera bolag som liknar Kakala Förvaltning AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Kakala Förvaltning AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-03-27 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1999-02-22 så har Kakala Förvaltning AB varit registrerat och sedan 2000-03-27 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Kakala Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Kakala Förvaltning AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Prinsg. 12, 413 05, Göteborg. Vi ni istället prata med Kakala Förvaltning AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva revisionsverksamhet, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Sandquist, Anders Stig Arthur som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Eckert, Anders Bertil som är född 1959 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Stefan som är född 1956 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Kakala Förvaltning AB har 556566-6590 som sitt organisationsnummer.