Advokatfirman Glimstedt Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva advokatverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Advokatfirman Glimstedt Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Advokatfirman Glimstedt Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1999-02-17 så skapades Advokatfirman Glimstedt Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Advokatfirman Glimstedt Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Advokatfirman Glimstedt Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-13

556566-4629 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är Advokatfirman Glimstedt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Advokatfirman Glimstedt Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-7104000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Advokatfirman Glimstedt Aktiebolag är Lindström, Johnny Ulf Håkan som är född 1946 och har titeln Extern VD, Zdrojewski, Marek-Edward som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rappmann, Johan Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Winroth Ganters, Karin Birgitta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Kent Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.