Kungsparken Bostads AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kungsparken Bostads AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Kungsparken Bostads AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1999-01-19 så skapades Kungsparken Bostads AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Kungsparken Bostads AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-08-14

556565-3929 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Kungsparken Bostads AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Kungsparken Bostads AB så går det att nå dem via telefon på 031-7750320 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Börjesson, Ray Bertil

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kungsparken Bostads AB är Andersson, Lars Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Börjesson, Ray Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Nils Christer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Gullmarstrand, Clas Jörgen som är född 1950 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .