Heimstaden Fastighets Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Heimstaden Fastighets Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Heimstaden Fastighets Aktiebolag i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1999-01-29 så har Heimstaden Fastighets Aktiebolag varit registrerat. Idag är Heimstaden Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Heimstaden Fastighets Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ö. Promenaden 7 A, 211 28, Malmö. Vi ni istället prata med Heimstaden Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det på 031-7485450.

Föremål för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fast- och lös egendom såsom fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Eek, Stefan Daniel som är född 1974 och har titeln Extern firmatecknare, Nordholm, Jan Magnus som är född 1974 och har titeln Extern firmatecknare, Hall, Lars Patrik som är född 1965 och har titeln VD, Hall, Lars Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Rode, Hans Pontus John som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellberg, Karl Philip som är född 1970 och har titeln SuppleantAndersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Firman tecknas två i förening av -Eek, Stefan Daniel -Mellberg, Karl Philip -Nordholm, Jan Magnus .

Heimstaden Fastighets Aktiebolag har 556564-7913 som sitt organisationsnummer.