Fresh Lady i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

556563-8698 är organisationsnummer för företaget Fresh Lady i Göteborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fresh Lady i Göteborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Fresh Lady i Göteborg AB finns i.

Fresh Lady i Göteborg AB har varit registrerat sedan 1999-01-11 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fresh Lady i Göteborg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-09-18.

Fresh Lady i Göteborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fresh Lady i Göteborg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Bastanipour, Zahra -Pour Bayramian, Eghbalali

Vill ni komma i kontakt med Fresh Lady i Göteborg AB så kan ni göra det på telefon genom 031-7111185 eller genom brev på följande adress:
Engelbrektsg. 57, 412 52, Göteborg

Bolagets verksamhet skall vara kosmetika och presentartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fresh Lady i Göteborg AB och det är Pour Bayramian, Eghbalali som är född 1956 och har titeln VD, Pour Bayramian, Eghbalali som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bastanipour, Zahra som är född 1957 och har titeln Suppleant, André, Göran Joachim som är född 1969 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,